Samenwerking

CirkelsC Coaching & Ontwikkeling

Rouw en verlies.

In ieder leven is rouw en verlies, iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. We verliezen onze baan, onze relatie loopt stuk, we worden ziek en verliezen onze gezondheid, we verliezen een persoon, een opa, een oma, een vader, een moeder, een kind, een vriend of vriendin, een collega, een huisdier.

Wij leren veelal niet hoe we met rouw en verlies om moeten gaan en daardoor wordt er soms te weinig aandacht besteed aan het proces dat we moeten doorlopen om een verlies te kunnen verwerken. Ieder mens kent verlies, maar zoals alle mensen anders zijn, is een ieders rouwproces,  dat onlosmakelijk verbonden is aan het verlies, een uniek proces. Uniek in zijn duur, uniek in zijn fases, uniek als de persoon die het doormaakt.

Rouw is iets waar we niet makkelijk over praten. Niet iedereen heeft hulp nodig om een rouwproces te doorlopen, maar waar kan je terecht wanneer je daar wel hulp bij zou willen? Waar kan je terecht wanneer je alleen maar wilt dat iemand naar je luistert en niet direct met allerlei - goed bedoelde - adviezen aankomt, waar je (nog) niets mee kunt?

Ik ben Petra Oudshoorn, door ervaringen in mijn eigen leven heb ik geleerd wat rouw en verlies betekent en met je kan doen. Toen ik mijn coachopleiding had afgerond, voelde het voor mij als vanzelfsprekend om mij te gaan specialiseren op het gebied van rouw en verlies, juist omdat ik vanuit mijn eigen ervaring het onderwerp ken en heb ervaren hoe het is om in jouw proces ondersteunt te worden en de erkenning en handvaten krijgt die je nodig hebt om verder te kunnen.

Ik help u graag!

06-50571200

www.cirkelsc.nl